Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
21. ledna 2019 6:00
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Pátá série Peaky Blinders je dotočená. Uvidíme ji ještě letos

Pátá série Peaky Blinders je dotočená. Uvidíme ji ještě letos
Zdroj: Sony Pictures Animation
FILMY A SERIÁLY PEAKY BLINDERS
Uložit Uložené

I dnešní Snídaně je nabitá množstvím novinek nejen z Hollywoodu, ale i vod televize.

Nový týden opět začneme Snídaní s Filmkultem. I tentokrát ti tedy přinášíme ty nejzajímavější zprávy ze světa filmu a seriálu.

Peaky Blinders

Natáčení 5. série populárního seriálu Peaky Blinders oficiálně skončilo. Příběh se bude odehrávat uprostřed finanční krize v roce 1929. Přesné datum premiéry zatím neznáme, ale 5. série dorazí v průběhu tohoto roku.

Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 

Režiséři výborného animovaného Spideyho (Rodney Rothman, Peter Ramsey a Bob Persichetti) naznačili, že pokračování paralelních světů by se mělo odehrávat dva roky po událostech z jedničky. Samozřejmě, v hlavní roli bude opět Miles Morales.

High Life

Společnost A24 zveřejnila nový trailer pro sci-fi drama High Life, která nám představí skupinu kriminálníků na vesmírné lodi směřující do černé díry. Režíruje Claire Denis a obsazení tvoří herci jako Robert Pattinson, Mia Goth či Juliette Binoche. Světová premiéra proběhla loni na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu.

gen:LOCK

Očekávaný animovaný mecha sci-fi seriál s názvem gen:LOCK se také ukázal v čerstvém traileru. Jeho příběh bude zasazen do dystopické budoucnosti, kdy se na planetě Zemi všechny kulturní rozdíly řeší bojováním ve velkých robotických brněních. Hlasy postavám propůjčí například Michael B. Jordan, Dakota Fanning, Maisie Williams, Asia Kate Dillon, Golshifteh Farahani či David Tennant.

Natáčení Fantastic Beasts 3 se odsouvá

Studio Warner Bros. podle nejnovějších informací odsunulo start natáčení třetí části Fantastických zvířat. To mělo začít v červenci tohoto roku, ale tvůrci potřebují více času na přípravu, a tak se herci dostanou před kamery až na podzim. Je možné, že tento posun zdrží i natáčení sólovky Flashe s Ezrou Millerem. Premiéry třetích Fantastických zvířat bychom se měli dočkat v roce 2020.

Raňajky pondelok
Raňajky pondelok Zdroj: Warner Bros.

Ghostbusters 

Hlavní hrdiny nedávno ohlášeného pokračování prvních dvou Ghostbusters filmů by mělo tvořit mladší herecké obsazení (dva chlapci a dvě dívky). Vrátí se i původní herci Ernie Hudson, Dan Akyroyd a Bill Murray, ale ústředními postavami by podle všeho měli být právě teenageři.

Raised by Wolves 

Chystané seriálové sci-fi drama od Ridleyho Scotta, ve kterém budou androidi vychovávat lidské děti na neznámé a záhadné planetě, potvrzuje obsazení. Zahrají si Travisn Fimmel, Amanda Collin, Abubakar Salim, Winta McGrath, Niamh Algar, Felix Jamieson, Ethan Hazzard, Jordan Loughran, Aasiya Shah a Ivy Wong.

Raňajky pondelok
Raňajky pondelok Zdroj: MGM Television/History
Domů
Sdílet
Diskuse