Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
20. listopadu 2019 10:25
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Dívky na streamu na Twitchi hulily trávu a užívaly ketamin. Dostaly ban a obratem si založily nový účet

TECH
Uložit Uložené

Je jen otázkou času, kdy „vyfasují“ ban znovu.

Videoplatforma pro hráče Twitche již není ani v Česku neznámý pojem. Za poslední léta si ji oblíbili nejen streameři, ale i diváci. No a jak se formují a mění všechny sociální sítě, výjimkou není ani Twitch. Kromě her mohou gameři streamovat i IRL (In real life). Kategorie se stala skutečně populární, má pravidelně nejvíce diváků.

Doporučeno
Zabanovaný plačící Fortnite streamer Jarvis musí opustit luxusní vilu za 330 milionů korun. Bydlel v ní díky hraní Zabanovaný plačící Fortnite streamer Jarvis musí opustit luxusní vilu za 330 milionů korun. Bydlel v ní díky hraní 12. listopadu 2019 6:55

Streameři si povídají s fanoušky, ukazují, co dělají volném čase nebo komentují, co se děje ve společnosti. Nedávno se v této kategorii objevily dvě streamerky, které během živého vysílání užívaly drogy. Mělo jít o marihuanu a ketamin. „Proč se na mě ti staří lidé dívají?“ zeptala se krátkovlasá teenagerka. „Chci jen šňupat ketamin!“ Video zveřejnila stránka Dexerto.

Baby na streame na Twitchi hulili trávu a užívali ketamín. Dostali ban a obratom si založili nový účet
Baby na streame na Twitchi hulili trávu a užívali ketamín. Dostali ban a obratom si založili nový účet Zdroj: Twitch

Nebyla to náhoda, jak to obvykle při porušení pravidel na Twitchi bývá. Britské teenagerky věděly, co dělají, úmyslně vysílaly užívání drog. Jedna z nich měla v ruce bongo, druhá šňupala hrudku prášku. Twitch reagoval a kanál zabanoval. Podle pravidel platformy je na streamu zakázána jakákoli činnost, která může ohrozit život nebo vést k fyzickému poškození.

Marihuana je ve Spojeném království ilegální. I přesto, že dívky úmyslně provokovaly, založily si nový kanál s názvem zoinkedtv a ohlásily na něm „comeback“. Je pravděpodobně jen otázkou času, než dostanou ban znovu.

Domů
Sdílet
Diskuse