Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. prosince 2019 14:35
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Coca-Cola přináší speciální Star Wars edici láhví s OLED etiketou, na níž září světelné meče

TECH
Uložit Uložené

Pro skutečné Star Wars fanoušky.

Coca-Cola u příležitosti premiéry filmu Star Wars: The Rise of Skywalker vydává speciální edici láhve. Nachází se na ní etiketa s elastickým OLED panelem a baterií, která zajišťuje, že hlavním protagonistům (Rey a Kylo Ren) na obalu září světelné meče, když se dotkneš vybrané části etikety.

Doporučeno
Coca-Cola přichází na trh s čirou verzí. Novinka bude bez kalorií Coca-Cola přichází na trh s čirou verzí. Novinka bude bez kalorií 10. června 2018 16:05

Jak informuje portál Technave, OLED panely se samy osvětlují, takže se tam nenachází žádné další podsvícení, díky čemuž je etiketa na láhvi téměř nerozeznatelná od klasického obalu syceného nápoje. Speciální edice však bude dostupná jen v Singapuru, kde ji náhodně distribuují do 45 tajných míst po celé zemi.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Jason Freeny (@gummifetus),

Společnost totiž nechce, aby několik dní před oficiálním vydáním stáli vášniví fanoušci a reselleři před prodejnami v dlouhých řadách. Kolekce je prý jen pro opravdové sběratele, kteří jsou ochotni hledat speciální Coca-Colu po prodejnách v celé zemi. OLED obal by měl být dostatečně odolný, aby se i při pádu láhve nepokazil.

 
Nápoj bude dostupný pouze ve variantě bez cukru. Výdrž baterie OLED panelu však nemá příliš dlouhou životnost. Celkově vydrží přibližně 40 minut. Meč tak dokážeš rozsvítit cca 500krát, pokud bude svítit méně než 5 sekund. Dostupných bude jen 8 000 lahví. Speciální edice by měla dorazit na pulty někdy v polovině prosince.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Coca-Cola Singapore (@cocacolasg),

Domů
Sdílet
Diskuse