Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. ledna 2020 8:38
Čas čtení 0:53
Jakub Paulík

Aktualizované: Transgender postavu v marvelovce nakonec brzy neuvidíme. Slova Kevina Feigeho byla špatně interpretována

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Snímek je již aktuálně ve vývoji.

Aktualizace: Zdroje blízké portálu Variety vyvrátily informaci, podle níž by se měla v aktuálně natáčené marvelovce objevit transgender postava. Prezidenta Marvel Studios Kevina Feiga se jeden student na New York Film Academy zeptal, jestli ve filmech od Marvelu uvidíme více LGBTQ postav a konkrétní transgender osobu. Feige odpověděl kladně, ale zdroje Variety tvrdí, že se vyjadřoval pouze k první části otázky, čímž neodpověděl na část o transgender osobě. Dále uvádíme článek v původní podobě.

------


Po Thorově spolubojovnici Valkyrii si pro diváky Marvel připravil další postavu z komunity LGBTQ, tvrdí prezident Marvel Studios Kevin Feige. Podle informací CNN se měl jeden fanoušek Feigeho zeptat, zda v marvelovkách uvidíme více LGBTQ postav, konkrétně zda nás ve filmu čeká i transgender osoba.

„Ano, rozhodně ano. A už brzy. Ve filmu, který aktuálně natáčíme,“ nechal se slyšet Feige. K záležitosti se lídr Marvelu vyjádřil během série otázek, které mu byly pokládány na půdě New York Film Academy.

Domů
Sdílet
Diskuse