Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
4. ledna 2020 9:06
Čas čtení 0:49
Ondřej Jarůšek

Makhmud Muradov se v UFC utká proti nejtěžšímu soupeři ve své kariéře. Známe datum zápasu

SPORT UFC
Uložit Uložené

Česko-uzbecký bojovník by měl do dalšího boje nastoupit 14.3. v Brazílii.

Uzbek s českým srdcem Makhmud Muradov (24-6) zná jméno svého dalšího soupeře v UFC. Tím se stane v posledních týdnech hojně spekulovaný Antonio Carlos Junior (10-4), se kterým se vždy dobře naladěný „Mach“ utká 14.3. v Brazílii. Muradov tak nahrazuje zraněného Brada Tavarese. Nejprve o tom informovaly různé zahraniční zdroje, později zápas na svém oficiálním webu potvrdila brazilská odnož UFC.

Brazilský bojovník bude pro Muradova další těžkou zkouškou, možná půjde o vůbec nejnáročnější zápas jeho kariéry. Podle Tapologoy se Antonio Carlos Junior ve světovém žebříčku nejlepších středních vah (do 84 kilogramů) aktuálně nachází na 16. místě, Muradovi v tomtéž žebříčku náleží 28. příčka. V rámci UFC je Brazilec dokonce na 14. místě

Doporučeno
Makhmud Muradov: Dřív jsem přemýšlel, za co utratím 200 korun, dnes jdu a koupím si, co chci (Rozhovor) Makhmud Muradov: Dřív jsem přemýšlel, za co utratím 200 korun, dnes jdu a koupím si, co chci (Rozhovor) 17. prosince 2019 22:50

Kromě několika medailí ze světových šampionátů je Makhmudův soupeř také držitelem černého pásu v brazilském jiu-jitsu (BJJ), souboj na zemi by tak pro našeho bojovníka mohl znamenat nebezpečí. Na druhou stranu však Brazilec své poslední dva zápasy prohrál, zatímco Muradov se raduje z neuvěřitelné šňůry 13 vítězství v řadě. My budeme samozřejmě doufat, že ve fantastické formě bude pokračovat.

Pro Muradova se jedná o třetí zápas pod hlavičkou UFC. V tom prvním zvítězil jednohlasně na body, v druhém zápase svého soupeře tvrdě knockoutoval. V obou případech měl však na přípravu jen velmi krátkou dobu, na nadcházející bitvu se tak konečně může připravovat o poznání déle.

Domů
Sdílet
Diskuse