Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. ledna 2020 14:30
Čas čtení 1:04
Vojtěch Vanda

Tommy Cash si zajel pro jídlo v koňském povoze, platil kartou

HUDBA RAP TOMMY CASH
Uložit Uložené

Umělec to nejspíš s ekologií myslí velice vážně.

Asi není dne, ve kterém by estonská senzace Tommy Cash něčím nepřekvapila. Dnes ohromil facebookové fanoušky, a nejspíš i zaměstnance nejmenovaného řetězce s fast-foodem, kam přijel, nutno podotknout, ve stylu jemu vlastním. Zboží si vyzvedl v kočáře s jednočlenným koňským spřežením, které si řídil úplně sám.

Doporučeno
Tommy Cash hledá baliče jointů na plný úvazek. Kandidát ale musí splnit speciální podmínky Tommy Cash hledá baliče jointů na plný úvazek. Kandidát ale musí splnit speciální podmínky 1. ledna 2020 14:22

„Pouze lidé narození v roce 1910 si pamatují,“ zněl popisek příspěvku, který se dnes objevil na facebookové stránce Tommyho Cashe. Extravagantní umělec, známý svým tíhnutím ke všemu ruskému. Hlavně, co se stylu oblečení a hudby týká, si přijel vyzvednout objednávku v jistém fast-foodu velice elegantně. Vyzvedl si ji u okýnka. Nepřijel ale autem.

Krátký klip zachycuje Cashe jako kočího, který se svým koněm platí objednávku u okýnka drive-thru. Na zvířeti ale nesedí, jako správný vozka má svého hnědého koně zapřaženého do dřevěného kočáru pro lidi z vyšších vrstev, který se vlezl tak akorát do prostoru, odkud lidé obvykle nakupují z aut. Kdo by však čekal, že bude platit kapesními hodinkami s řetězem nebo směnným obchodem, mýlí se. Svou objednávku zaplatil bezkontaktně.

Doporučeno
Tommy Cash se v novém surrealistickém videu nechá přejet vlakem, oběsit ďáblem a ukáže goth dívky z 19. století Tommy Cash se v novém surrealistickém videu nechá přejet vlakem, oběsit ďáblem a ukáže goth dívky z 19. století 13. prosince 2019 14:40

Módní trendy mají tendenci se opakovat a planetu Zemi bychom opravdu bránit měli, těžko však soudit, jestli je takový downgrade tak správná cesta. Nám je ale jasné, že se jedná o další z výstřelků už tak výstředního umělce, který napůl bláznivě a napůl geniálně míchá všechny styly dohromady a jistým způsobem je porušťuje. Jak se zdá, jeho nejaktuálnějším zájmem je období ze začátku 20. století, v němž se nese i jeho poslední videoklip SDUBID.

Je tedy možné, že další projekt Estonce bude v podobném stylu, který rozhodně nezapadne do průměrné šedi. Fanoušci mu to také dávají řádně najevo, nový videoklip dosáhl měsíc po svém vydání přes 2,7 milionu zhlédnutí.

Domů
Sdílet
Diskuse