Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
1. ledna 2020 14:22
Čas čtení 0:00
Vojtěch Vanda

Tommy Cash hledá baliče jointů na plný úvazek. Kandidát ale musí splnit speciální podmínky

HUDBA MARIHUANA RAP TOMMY CASH
Uložit Uložené

Estonský raper chce najmout šikovného pracanta. Nejsi jím právě ty?

Pokud jsi zběhlí v rollení těch nejlepších jointů, a nikdo na tebe v okolí nemá, mohl by ses tím i živit. Nabídku práce totiž vypsal bláznivě geniální estonský raper Tommy Cash, jemuž se už nechce motat vlastní. Nic ale není jen tak. I pozice „baliče jointů" si žádá speciální vlastnosti, které musíš mít. Odměnou ti bude práce snů a docela slušný plat.

Doporučeno
Tommy Cash se v novém surrealistickém videu nechá přejet vlakem, oběsit ďáblem a ukáže goth dívky z 19. století Tommy Cash se v novém surrealistickém videu nechá přejet vlakem, oběsit ďáblem a ukáže goth dívky z 19. století 13. prosince 2019 14:40

„Hledám baliče jointů na plný úvazek. Platím 4000 € včetně jídla a nutných věcí k žití,“ začíná na první pohled klasický inzerát, který vyvěsil na svou fanouškovskou stránku raper s ikonickým knírkem. Když si jej ale přečteš znovu, zjistíš, že ses opravdu nepřehlédl. „Abyste se mohli zúčastnit výběrového řízení, napište do komentáře: 1) rok, jak dlouho se činnosti věnujete, 2) speciální dovednosti, 3) jak rychle ho dokážete ubalit,“ končí svůj výklad.

Reakce fanoušků na sebe nenechaly dlouho čekat. „Žádám 5000 € měsíčně, věnuji se tomu 12 let, mé jointy dlouho hoří a vypadají opravdu dobře a rollím rychlostí tak akorát,“ odpověděl slovenský fanoušek, který zaznamenal také nejvíce lajků v komentářích. Raper se zatím oficiálně nevyjádřil, jestli už někoho vybral, tudíž máš ještě nejspíš šanci se zúčastnit i ty.

Cash se tak přidává k tradici, kterou založili američtí rapeři. Snoop Dogg má už nějakou dobu svého vlastního baliče na plný úvazek, stejně jako Waka Flocka Flame. Oba rapeři nabídli roční rentu 50 tisíc dolarů, což se rovná 1 131 000 korun. Estonec je ale štědřejší; s roční rentou 48 tisíc euro si v přepočtu vyděláš 1 219 000 korun. Získáš práci u Kanye Easta právě ty? 

Domů
Sdílet
Diskuse