Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. ledna 2020 19:12
Čas čtení 1:10
Viktor Kniš

Selena Gomez naznačuje, že ji Justin Bieber emocionálně týral. S úzkostmi a depresemi bojuje dosud

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Selena se v posledních měsících nebála mluvit o svém duševním zdraví, nyní však prozradila i něco více o příčinách.

Nejnovější album Seleny Gomez s názvem Rare se okamžitě po vydání dostalo na první příčku žebříčku Billboardu, což vypovídá o obrovském zájmu o hudbu mladé popové zpěvačky po přibližně 5leté odmlce.

Důvod přestávky už oblíbená interpretka několikrát vysvětlila a z aktuálního rozhovoru pro NPR se dozvídáme ještě něco více. Selena naznačuje, že příčinou jejích stále přetrvávajících duševních problémů je vztah a následný rozchod s Justinem Bieberem. Nejasným způsobem zároveň hovoří o tom, že ji mohl zpěvák emocionálně týrat.

Doporučeno
Selena Gomez má venku nové album Rare. Kromě zpěvu na něm najdeš i velice zajímavé rapové sloky Selena Gomez má venku nové album Rare. Kromě zpěvu na něm najdeš i velice zajímavé rapové sloky 10. ledna 2020 12:36

V rozhovoru řekla, že se cítila být obětí jistého typu týrání, až redaktorka však uvedla „emocionální“, s čímž však Selena souhlasila. Dodává, že i díky tomu je z ní dnes silnější člověk.

Zároveň nepřímo zpěvačka potvrdila, že titulní skladba Lose You To Love Me je skutečně terapií po rozchodu s Justinem Bieberem. Řekla také, že si nepřeje, aby lidé smysl písně vnímali s negativní konotací, právě naopak.

Gomez se ještě na chvíli vrátila k již zveřejněným informacím o tom, že podstoupila odbornou léčbu a nejvíce jí pomohli právě terapeuti. Specifikovala, že stále tento proces probíhá, bere léky a občas se jí stane, že se vzbudí a cítí se na dně. Vysvětlila také, že důvod, proč všechny na první pohled soukromé informace ze svého života zveřejňuje, je, aby si to fanoušci neměli důvod vysvětlovat vše po svém.

Doporučeno
Zpívá opět Selena Gomez o Justinu Bieberovi? Ptá se, proč její vyvolený nepřišel na to, že je vzácná Zpívá opět Selena Gomez o Justinu Bieberovi? Ptá se, proč její vyvolený nepřišel na to, že je vzácná 11. ledna 2020 13:42

Selena Gomez je 27letá zpěvačka, která se původně proslavila jako dětská televizní hvězda na kanálu Disney v seriálu Kouzelníci z Waverly. Zahrála si také v několika filmech a v roce 2013 vydala po předešlých úspěšných hudebních pokusech i debutový sólový projekt s názvem Stars Dance.

Dva roky nato přišla s dalším úspěšným albem Revival, přičemž obě alba si vysloužila i místa v žebříčcích Billboard. Značně medializován byl její vztah a následný rozchod s Justinem Bieberem, po kterém ještě chodila i s The Weekndem.

Domů
Sdílet
Diskuse