Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. ledna 2020 v 12:36
Čas čtení 1:27
Vojtěch Vanda

Selena Gomez má venku nové album Rare. Kromě zpěvu na něm najdeš i velice zajímavé rapové sloky

HUDBA
Uložit Uložené

Fanoušci se po opravdu dlouhé době konečně dočkali. Selena je zpět.

Čtyři roky nejsou zase tak dlouhá doba, což ale neplatí v momentě, pokud v nich nevydá nové album Selena Gomez. Zpěvačka, která to v životě nemá zrovna nejednodušší, konečně vydává very Rare desku, ve které se vyrovnává s nahromaděnými úzkostmi z posledních pěti let, zabalenými v lehoučké cukrkandlové atmosféře.

Doporučeno
Selena Gomez odhalila výhody života bez partnera. Může nosit kalhotky jako babičky a naučila se bojovat s úzkostmi a depresemi Selena Gomez odhalila výhody života bez partnera. Může nosit kalhotky jako babičky a naučila se bojovat s úzkostmi a depresemi 9. ledna 2020 v 20:03

Zpěvačka se v poslední době vyrovnávala se špatným zdravotním stavem vyvolaným úzkostmi a depresemi, jež přirozeně vybublal mediálními kanály na povrch. Když byl tedy ohlášen nový projekt texaské rodačky, očekávali jsme hluboké a osobní album. Otázkou zůstal akorát způsob, jakým bude její odkaz přetvořen do hudební podoby. Dnes, tedy 10. 1., jsme dostali odpověď.

Selena Gomez má venku nové opravdu Rare album. Kromě zpěvu na něm najdeme i velice zajímavé rapové sloky
Selena Gomez má venku nové opravdu Rare album. Kromě zpěvu na něm najdeme i velice zajímavé rapové sloky

Tracklist:

1. Rare

2. Dance Again

3. Look At Her Now

4. Lose You To Love Me

5. Ring

6. Vulnerable

7. People You Know

8. Let Me Get Me

9. Crowded Room (feat. 6LACK)

10. Kinda Crazy

11. Fun

12. Cut You Off

13. A Sweeter Place (feat. Kid Cudi)

 

Deska Rare nás hned ze začátku obklopí popovou aurou s funkovou příměsí, jež se postupem času prolíná se sladkým, lehoučkým vibem syntetizátorů a električna. Na třinácti stopách se setkáme s texty plnými vztahových probuzení, uvědomění si opravdového charakteru svého milovaného partnera a podprahových vzkazů, které jí nejspíš pomáhají vyrovnat se s realitou.

Láskyplná sdělení v textech, která pláčou kvůli věcem, které se staly dříve a už se nedají změnit, se až nezvykle vhodně kombinují s rapovými slokami hostů. Příjemným diamantem na už tak vyšperkovaném albu se zdá být clevelandský rodák Kid Cudi, jemuž stačí pouhá prezence na to, aby se ze zvukové stopy stal ještě větší unikát. Mnohem větším překvapením se však zdá být hostování rapera 6LACKa, jehož sloka je neméně povedená.

Doporučeno
Selena Gomez má sice zlomené srdce, přesto září a tančí. Rozchod přirovnává k vyhnutí se výstřelu ze zbraně Selena Gomez má sice zlomené srdce, přesto září a tančí. Rozchod přirovnává k vyhnutí se výstřelu ze zbraně 25. října 2019 v 8:31

Každopádně úspěch alba už dříve mohla naznačit oblíbenost singlů Lose You To Love Me a Look At Her Now, které pouze na YouTube získaly dohromady přes půl miliardy zhlédnutí

Můžeme tedy doufat, že zpěvačka, jež celkově prodala přes sedm milionů alb, bude, co se hudby týče, zase trochu více aktivní.

Aktivnímu přesunu zpět do veřejného života takzvaně „na očích“ by mohl nahrávat také fakt, že obnovila své sociální sítě, přestože tvrdí, že je to pouze na dobu, kdy je album aktuální. Doufejme tedy, že to Seleně Gomez vydrží. A ty, pokud máš zájem zpěvačku podpořit, můžeš zakoupit klasické CD, CD s autogramem, LP v několika různých barvách a nebo box set, jehož součástí jsou fotografie, tady.

Domů
Sdílet
Diskuse