Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
31. ledna 2020 19:52
Čas čtení 0:46
Daniel Mikolášik

Bývalý americký herec se zdrogovaný vloupal do cizího domu. Pervitin ho změnil k nepoznání

NEWS
Uložit Uložené

Další známá osobnost, která propadla drogové závislosti.

Z kdysi poměrně úspěšného amerického herce se vyklubal drogově závislý zloděj. 41letého Shauna Weisse, známého zejména jako postavu Grega Goldberga ve filmu The Mighty Ducks z roku 1992, totiž zatkla policie za násilné vniknutí do domu v městské čtvrti Van Nuys v Los Angeles.

Doporučeno
Zoufalá matka sdílela na Facebooku fotky drogově závislého syna. Sama je popisuje jako „tvář heroinu a pervitinu“ Zoufalá matka sdílela na Facebooku fotky drogově závislého syna. Sama je popisuje jako „tvář heroinu a pervitinu“ 12. října 2019 19:26

Jak informuje TMZ, do domu se měl vloupat pod vlivem metamfetaminu. Objevili ho v garáži při tom, co právě prohledával auto. Po zatčení přiznal, že ani auto, ani dům není jeho. Kauci v tomto případě stanovili na 52 500 dolarů. Pokud ji zaplatí, pustí ho na svobodu.

„Majitel domu řekl, že on jediný bydlel v rezidenci a nikdo jiný neměl do domu přístup,“ píše se v tiskové zprávě washingtonské policie. Někdejší hvězda z televizních obrazovek se kvůli užívání metamfetaminu změnila k nepoznání. Z kdysi zavalitějšího chlapce „vyrostl“ vyhublý a zanedbaně působící muž.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa TODAY (@todayshow),

Nebylo to přitom poprvé, co měl potyčku se zákonem. V roce 2018 ho našli opilého na veřejnosti, ale po pár hodinách ho propustili. V roce 2017 ho zatkli za menší krádež či za držení pervitinu.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @abc7newsbayarea,

Domů
Sdílet
Diskuse