Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. února 2020 14:03
Čas čtení 1:06
Viktor Kniš

6ix9ine má plán, jak zůstat po propuštění v bezpečí. Okamžitě se chystá i do studia, aby naplnil 10milionovou smlouvu

HUDBA
Uložit Uložené

Tekashiho plán je jasný – najmout si ochranku, odstěhovat se a následně se zavřít do studia a okamžitě začít produkovat hity.

Tekashi má v plánu okamžitě po propuštění zajistit svou ochranu několika gorilami a opustit New York, informuje TMZ na základě zdrojů blízkých raperovi, resp. jeho právnímu zástupci. Bulvární portál opakovaně přinesl pravdivé exkluzivní informace, zároveň jde o velmi logický krok vzhledem k potenciálnímu nebezpečí, kterému může na svobodě čelit od obou gangů. Jeden totiž zradil a druhý byl pro něj konkurencí.

I jeho vlastní bývalí bodyguardi už potvrdili, že by nebyli ochotni starat se o jeho bezpečnost, a to hlavně z důvodu, že nebudou riskovat život pro někoho, kdo nemá žádný street credit. Potvrdili, že by ho dnes už nechránili za žádné peníze.

Doporučeno
Vyhrožoval raperům, později útočil na vlastní gang. Jaké silácké řeči doběhly Tekashiho 6ix9ine? Vyhrožoval raperům, později útočil na vlastní gang. Jaké silácké řeči doběhly Tekashiho 6ix9ine? 30. ledna 2020 6:34
Domů
Sdílet
Diskuse