Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. února 2020 10:14
Čas čtení 2:31
Martin Mičuda

36 reproduktorů či 38" OLED displej. Nový Cadillac Escalade symbolizuje americký luxus

36 reproduktorů či 38" OLED displej. Nový Cadillac Escalade symbolizuje americký luxus
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://media.cadillac.com/media/us/en/cadillac/home.detail.html/content/Pages/news/us/en/2020/feb/0204-escalade.html" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">cadillac.com</a>
TECH
Uložit Uložené

Ikonický americký mastodont přichází v nové generaci.

Escalade je bez přehánění jeden ze symbolů amerického luxusu, který dlouhá léta ztělesňuje nejen nejúspěšnější Cadillac, ale i jakýsi vrchol mezi velkými SUV. Pravdou ale je, že v poslední době jeho sláva začala tak trochu upadat. Může za to příchod evropské konkurence (Q7, GLS či X7), ale také rivalové zpoza velké louže, kterých je více než kdykoliv předtím.

Cadillac se ale nehodlá vzdát a právě představuje v pořadí již 5. generaci luxusního mastodonta. Asi nikoho nepřekvapí, že i v tomto případě jde o koncernového sourozence modelů Chevrolet Tahoe a GMC Yukon, které jsme poznali v nejnovějších vyhotoveních před pár měsíci. Nadále ale platí, že Escalade zastupuje z trojice nejluxusnější a nejopulentnější variantu se zaměřením pro nejnáročnější klientelu.

Doporučeno
Leo Beránek míří do vězení na šest let, s odvoláním neuspěl Leo Beránek míří do vězení na šest let, s odvoláním neuspěl 5. února 2020 13:09

36 reproduktorov či 38&amp;amp;amp;amp;quot; OLED displej. Nový Cadillac Escalade ako symbol amerického luxusu
Zdroj: media.cadillac.com
Domů
Sdílet
Diskuse