Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. února 2020 8:23
Čas čtení 1:02
Vl Mi

Jeff Bezos založí nadaci na záchranu planety, vloží do ní 10 miliard dolarů

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Bezos to oznámil na Instagram.

Planetu máme jen jednu a přesto nemyslíme na její budoucnost. Netřídíme odpad, znečišťujeme ovzduší a je nám jedno, co po nás zůstane pro budoucí generace. Ne však všem.

Doporučeno
Nejbohatší muž světa Jeff Bezos si koupil nejdražší rezidenci v LA. Při majetku 120 miliard eur si toho skoro ani nevšiml Nejbohatší muž světa Jeff Bezos si koupil nejdražší rezidenci v LA. Při majetku 120 miliard eur si toho skoro ani nevšiml 13. února 2020 13:10

Mezi takové nepatří například miliardář Jeff Bezos, šéf Amazonu a jeden z nejbohatších lidí na planetě. Na Instagram napsal, že zakládá fond na záchranu planety.

„Jsem nadšený, že mohu oznámit, že zakládám Bezos Earth Fund,“ napsal k fotografii, na níž je planeta Země. Pokračuje, že je pro ni největší hrozbou změna klimatu. Proto chce spolu s dalšími pracovat na tom, aby jí pomohl.

Domů
Sdílet
Diskuse