Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. února 2020 13:10
Čas čtení 0:50
Tina Hamarova

Nejbohatší muž světa Jeff Bezos si koupil nejdražší rezidenci v LA. Při majetku 120 miliard eur si toho skoro ani nevšiml

Nejbohatší muž světa Jeff Bezos si koupil nejdražší rezidenci v LA. Při majetku 120 miliard eur si toho skoro ani nevšiml
Zdroj: Twitter
ZAJÍMAVOSTI AMAZON
Uložit Uložené

Pro někoho nedosažitelné jmění, pro jiného pár drobných.

Jeden z nejbohatších lidí na světě, zakladatel Amazonu Jeff Bezos, se dostal opět na titulky amerických médií. Podle The Wall Street Journal si koupil nejdražší nemovitost v Los Angeles. Vila Warner Estate ho vyšla na 165 milionů dolarů (v přepočtu přibližně 3,75 miliardy korun). Při svém majetku 131 miliard dolarů si takovéhoto nákupu téměř ani nevšiml.

Vila v gregoriánském stylu byla navržena v roce 1930 pro Jacka Warnera, zakladatele filmové produkční společnosti Warner Bros. Rozléhá se na ploše 3,8 hektaru a podle webu TMZ má obrovské zahrady, několik domů pro hosty, tenisový kurt, bazén či devítijamkové golfové hřiště. Nebude chybět ani vlastní budova pro Bezosova luxusní auta s čerpací stanicí. V megavile by dokonce měla být dřevěná podlaha, na níž osobně stál Napoleon.

Domů
Sdílet
Diskuse