Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. března 2020 10:48
Čas čtení 1:28
Martin Mičuda

Brabus uvádí extrémní G o 800 koních s rekordním dronem a cenovkou 17 milionů korun

Brabus uvádí extrémní G o 800 koních s rekordním dronem a cenovkou 17 milionů korun
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.brabus.com/en/news/xlp.html#accept" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">brabus.com</a>
TECH
Uložit Uložené

Poté, co byl německý tuner v posledních měsících spíše v pozadí, nám aktuálně servíruje velkou pecku.

Mercedes-Benz třídy G nové generace je na trhu teprve od roku 2018, je tedy zřejmé, že ještě je příliš brzy na všelijaké vysloveně extrémní úpravy, jaké jsme poznali v závěru působení předchůdce. Pak tu ale máme dvorního úpravce, který, jak se ukazuje, nebývá své pověsti nic dlužen. Řeč je samozřejmě o společnosti Brabus a její nejnovější kreaci.

Pozoruhodně upravenou třídu G měli původně vystavovat na autosalonu v Ženevě. Jak jsme tě ale informovali, preventivní opatření týkající se aktuálního dění kolem koronaviru automobilovou událost zrušili. Tím se ale nic nemění na tom, že nový Brabus 800 Adventure XLP si pozornost zaslouží i tak. Jeho základem je nové AMG G63, které už na první pohled naznačuje, že prošlo rozsáhlejšími úpravami, než je zvykem.

brabus G
Zdroj: www.brabus.com
Domů
Sdílet
Diskuse