Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. března 2020 18:10
Čas čtení 1:02
Ondřej Jarůšek

V roce 2020 se vrátí legendární herní série Tony Hawk Pro Skater, naznačuje nový únik informací

TECH
Uložit Uložené

Letos by se fanoušci měli dočkat nového dílu ze série Tony Hawk.

Herní série Tony Hawk Pro Skater je pravděpodobně jednou z těch, kterou není třeba většině fanoušků představovat. Značka se na trhu poprvé objevila koncem 90. let a od té doby se dostala na skoro všechny myslitelné platformy. Přestože ne každý díl byl zrovna vybroušeným klenotem, předvádění zábavných triků na skateboardu si zamilovaly miliony lidí.

Doporučeno
Martin Kocián: Svůj gangster paradise jsem jel už od školy – diskotéky, veksláctví, dojezdy. První výplatu jsem dostal 1,3 milionu Martin Kocián: Svůj gangster paradise jsem jel už od školy – diskotéky, veksláctví, dojezdy. První výplatu jsem dostal 1,3 milionu 11. března 2020 11:00

Nelze se proto divit nadšeným reakcím, které fanoušci projevili, když se před nedávnem objevily informace, že bychom se letos měli dočkat dalšího dílu této kultoví série

Spekulace se rozvířily poté, co australská punková kapela The Death Set napsala na svůj facebookový profil příspěvek, ve kterém tvrdí, že právě poskytli vývojářům licenci na 5 svých skladeb, které by se měly objevit právě v nové Tony Hawk hře . 

 

Poslední plnohodnotný díl série přišel v roce 2015, o pár let později se objevila ještě free-to-play hra Tony Hawk's Skate Jam pro mobilní zařízení. Mezi fanoušky se proto nyní diskutuje o tom, zda nová – zatím stále oficiálně nepotvrzená – hra bude velkým pokračováním série, anebo „pouze“ dalším titulem na mobily. Většina z nás samozřejmě doufá pro tu první variantu.

V tuto chvíli tedy není jasné, o jaký druh hry se vlastně jedná, jaký tým na ní pracuje a ani to, kdy přesně by měla být vydána. Je však zřejmé, že hlad fanoušků po návratu této legendy je značný. Pokud se o hře objeví oficiální informace, budeme tě informovat. 

Doporučeno
Všechny nás to odj**alo: MMA bojovníci reagují na přesunutý turnaj Oktagon 16, obětovali hodně peněz i sil Všechny nás to odj**alo: MMA bojovníci reagují na přesunutý turnaj Oktagon 16, obětovali hodně peněz i sil 10. března 2020 16:19
Domů
Sdílet
Diskuse