Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. března 2020 17:12
Čas čtení 0:37
Ondřej Jarůšek

Psycho Rhyme hraje hry, Refew pálí 15 brk denně. A jak karanténu tráví Dorian nebo Renne Dang?

REFRESHER KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Přinášíme ti další video, v němž jsme vyzpovídali známé interprety.

Za okny řádí koronavirus, ven by se nemělo vycházet, a tak všichni trávíme tyto dny v domácí izolaci. To samozřejmě platí také pro známé osobnosti, které jdou příkladem a závažnost situace si dobře uvědomují. V novém videu, kterým tě provede náš moderátor Maty, jsme se proto rozhodli zjistit, jak čas doma aktuálně tráví Refew, Renne Dang, Psycho Rhyme a Dorian.

Refewa například asi nejvíc trápí to, že nemůže sportovat tak, jak je zvyklý. Dlouhé chvíle si proto krátí hraním her, poslechem hudby nebo pálením brk. Doriana jsme zastihli zrovna ve chvíli, kdy měl za zády kadeřníka a Psycho Rhyme věří, že jediné, co pro zlepšení situace můžeme udělat, je nevycházet ven. Přísná opatření navíc přišla v době, kdy měl Renne Dang naplánovanou tour a vyprodaný křest, koncerty se však musely přesunout.

Mnohem více se toho však dozvíš v samotném videu, ve kterém se s námi interpreti podělili i o to, co by řekli koronaviru, kdyby to byl člověk. Přejeme příjemnou zábavu.

Doporučeno
15 nejlepších postapokalyptických her 15 nejlepších postapokalyptických her 17. ledna 2023 11:00
Domů
Sdílet
Diskuse