Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. dubna 2020 22:47
Čas čtení 0:56
Vl Mi

Zemřel 25letý útočník Edmontonu Colby Cave

SPORT GOLF
Uložit Uložené

O úmrtí informoval klub na Twitteru.

Po náhlém krvácení do mozku zemřel kanadský hokejový útočník Colby Cabe. Bylo mu 25 let a byl hráčem Edmontonu Oilers. Právě klub informoval o jeho úmrtí. Na sociální síti Twitter se objevil post s odkazem na článek. „Rest in peace, Colby Cave,“ napsal klub.

Doporučeno
Karlos Vémola neustále dře, Baba Jaga se vrátí k prostituci. Jak MMA fighteři trénují a čím se doma baví? Karlos Vémola neustále dře, Baba Jaga se vrátí k prostituci. Jak MMA fighteři trénují a čím se doma baví? 3. dubna 2020 11:01

Útočník byl známý tvrdými pěstmi a tvrdou hrou. I když by se zdálo, že nikomu nic nedaruje, mimo led tomu tak nebylo. O tom by mohl vyprávět i slovenský útočník Martin Pospíšil, loni totiž dostal od Colbyho nakládačku.

Na sociální síti tehdy sdílell chat se svým soupeřem. „Zde je Cave z druhé strany, jen jsem se chtěl ujistit, že jsi v pořádku. Jsi tvrdý kluk a já respektuji člověka, co se za sebe umí postavit. Věřím, že se dáš rychle dohromady,“ napsal hokejista Slovákovi. „Doufám, že se brzy uvidíme,“ doplnil.

Kanaďana hospitalizovali v úterý po náhlém krvácení do mozku, následně podstoupil operaci. Odstranili mu nezhoubný nádor, po zákroku zůstal v umělém spánku. Jeho manželka ve středu psala, že potřebují zázrak.

„Už nemůžeme být v nemocnici, protože to nedovolují pravidla Covid-19. Nemáme tušení, kdy ho budeme moci znovu vidět,“ psala ještě ve středu.

V NHL kanadský hokejista odehrál 67 zápasů. Oblékal si dresy Bostonu Bruins a Edmontonu, vstřelil 4 góly a na 5 přihrál.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Rest in peace, Colby.

Príspevok, ktorý zdieľa Edmonton Oilers (@edmontonoilers),

Domů
Sdílet
Diskuse