Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. dubna 2020 19:46
Čas čtení 0:29
Daniel Mikolášik

Podívej se, jak zloděj v ochranné roušce vykradl kavárnu. Způsobil škodu za zhruba 70 tisíc korun

NEWS
Uložit Uložené

Celou krádež zaznamenala bezpečnostní kamera.

Ve středu ve večerních hodinách v jednom z bratislavských nákupních center řádil neznámý zloděj. Jeho kroky směřovaly do kavárny, kde se ukradl zboží, přičemž způsobil škodu za přibližně 2 500 eur (skoro 70 tisíc korun). Informují o tom TV Noviny.

„Případ jsme už nahlásili na policii, která jedná. Z kavárny nám vzali kávu, čaje, nealko nápoje i dražší sirupy,“ popsal manažer kavárny Vladimír Kmec.

Zloděj se maskoval ochrannou rouškou a slunečními brýlemi, čímž při vstupu do nákupního centra Eurovea nevzbuzoval téměř žádné podezření. Pravděpodobně však nepočítal s tím, že ho celou dobu snímá průmyslová kamera.

Doporučeno
Dva mladí Češi vyrábí džemy s tradicí od První republiky. Každy kus ovoce nám projde rukama, tvrdí Dva mladí Češi vyrábí džemy s tradicí od První republiky. Každy kus ovoce nám projde rukama, tvrdí 16. dubna 2020 17:03
Domů
Sdílet
Diskuse