Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. dubna 2020 9:40
Čas čtení 0:59
Viktor Kniš

Fotograf žaluje Jennifer Lopez kvůli fotce, na níž je ona sama. Chce po ní 150 tisíc dolarů

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Oblíbená zpěvačka a herečka přidala na svou sociální síť fotku, na níž je ona sama, nyní čelí žalobě. Není to poprvé, co se dostala do této situace.

Justin Bieber, Ariana Grande i další známé osobnosti se již setkaly se situací, kdy je fotograf žaloval poté, co sdílely fotku, na které jsou ony samy, nezažádaly si ale povolení od autora. Jennifer Lopez udělala tuto chybu už podruhé. Tentokrát jde o záběr z června 2017 (níže), kdy chtěla zpěvačka a herečka odpromovat svůj producentský projekt. Zároveň nejde o běžný případ „krádeže“, jelikož cílem JLo bylo spíše sdílet samotnou informaci, ne svou fotografii.

Fotograf z New Yorku jménem Steve Sands ji přesto žaluje a chce 150 tisíc dolarů. Jde o osvědčenou částku, na kterou si už zvykli i právníci. Za těchto podmínek se i samotným celebritám vyplatí vyrovnat mimosoudně.

Domů
Sdílet
Diskuse