Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. dubna 2020 8:47
Čas čtení 0:41
Viktor Kniš

Kylie Jenner se sobě bez make-upu nepodobá. Takto vypadá nejbohatší mladá influencerka, když jde navštívit nejlepší kámošku

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Modelka a podnikatelka se na veřejnosti ukázala bez make-upu a bot.

Kylie Jenner nepatří mezi nejzodpovědnější známé osobnosti na Instagramu, svými upravenými fotkami se snaží působit dokonale, i když je snad každému nad slunce jasnější, že to tak není.

Ať už vědomě nebo ne, mnohým tak dává falešné iluze, jak by se měl člověk na sociálních sítích prezentovat jako bezchybná osobnost a získávat za to lajky.

Doporučeno
Kylie Jenner nejprve sdílela fotografii ztrápených koal z Austrálie, pak se pochlubila novými norkovými LV papučemi Kylie Jenner nejprve sdílela fotografii ztrápených koal z Austrálie, pak se pochlubila novými norkovými LV papučemi 8. ledna 2020 11:16

Na veřejnost se teď dostaly agenturní fotografie modelky a podnikatelky. Paparazzi fotografům se podařilo opět odhalit, že Kylie má i dny, kdy si nenanese make-up a dokonce ani nevezme boty a bez problémů tak svým vzezřením splyne s davem. Page Six informuje, že se právě vydala do Beverly Hills za svou nejlepší kamarádkou, nebylo proto nutné, aby to zbytečně s vzezřením přeháněla.

Domů
Sdílet
Diskuse