Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
24. dubna 2020 15:18
Čas čtení 0:40
Viktor Kniš

Užij si koncert Travise Scotta ve Fortnite, hudebně grafická genialita 21. století nabírá nový význam

HUDBA
Uložit Uložené

Koncept živých vystoupení nabírá tímto okamžikem absolutně nový rozměr. Spojení jednoho z nejlepších interpretů a oblíbené hry nemohlo dopadnout špatně.

Živý koncert Travise Scotta ve Fortnite je to nejlepší, co fúze herního a rapového světa ve své historii zažila. Zážitek sice trval jen několik minut, ale díky záznamům různých streamerů včetně Faiza máme možnost vidět, že šlo o dokonalé a absolutně důvěryhodné spojení. 

Společnost Epic Games organizuje podobné události častěji, porovnávat Travise Scotta například s Marshmellem snad ale nemusíme. Obzvláště animovaná grafická identita zatím posledního alba nejznámějšího reprezentanta nové vlny zapadla do prostředí populární hry natolik, že autoři si nemuseli lámat hlavu nad tím, jak rapera a hru spojit.

Doporučeno
Koncerty Beyoncé, The Weeknda i Radiohead s kvalitním zvukem zcela zdarma: 8 vystoupení, která ti donesou kulturu do karantény Koncerty Beyoncé, The Weeknda i Radiohead s kvalitním zvukem zcela zdarma: 8 vystoupení, která ti donesou kulturu do karantény 11. dubna 2020 13:53

Travis Scott se už dávno proslavil svými náročnými živými vystoupeními, stačí si vzpomenout na momenty, když na stage přilétal na orlu. Tentokrát posunul level i v online shows a každý livestream na Instagram se ti od nynějška bude zdát jako velmi slabý odvar toho, co je v možnostech šikovných lidí. 

Domů
Sdílet
Diskuse