Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. června 2020 14:39
Čas čtení 1:32
Martin Mičuda

Nový Lexus IS útočí na smysly. Bohužel designovou pecku u nás zatím nekoupíš

Nový Lexus IS útočí na smysly. Bohužel designovou pecku u nás zatím nekoupíš
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://pressroom.lexus.com/2021-lexus-is-agility-and-athleticism-expand-pure-driving-performance/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">lexus.com</a>
TECH
Uložit Uložené

Současná generace se dočkala rozsáhlé modernizace.

Pokud uvážíme prémiovou střední třídu, většině z nás napadne Audi A4, BMW řady 3 a Mercedes-Benz třídy C. Kromě tradičního německého tria ale nelze zapomínat ani na japonský Lexus IS. Ten sice není u nás moc rozšířený, jeho nejnovější podoba si ale zaslouží pozornost.

Po úniku fotografií před několika hodinami nám totiž Lexus ukazuje IS v obnovené podobě jako modelový rok 2021. Současná generace je na trhu již od roku 2013, což by mohlo naznačovat i příchod nové generace. Podle fotek to tak skutečně vypadá, opak je ale pravdou – ve skutečnosti jsme svědky opravdu rozsáhlé modernizace, která sedan střední třídy značně přitvrdila.

Domů
Sdílet
Diskuse