Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. července 2020 14:07
Čas čtení 1:00
Viktor Kniš

Katy Perry tě přinutí se usmívat. Je mezi ní a Taylor Swift rodinné pouto?

HUDBA
Uložit Uložené

Známé zpěvačky jsou prý možná vzdálené sestřenice.

Katy Perry se připomíná pozitivní novinkou Smile, jejímž cílem je v první řadě vyzvat posluchače, aby se usmívali. Zároveň však popová zpěvačka informuje, že 14. srpna vydá nové album.

S novým studiovým projektem přichází po čtyřech letech, s posledním albem Witness se nedočkala takového komerčního úspěchu, jaký pravděpodobně plánovala.

Doporučeno
Pravý král New Yorku se vydání svého debutového alba nedožil. 50 Centův nástupce vydal reinkarnovanou klasiku (Recenze) Pravý král New Yorku se vydání svého debutového alba nedožil. 50 Centův nástupce vydal reinkarnovanou klasiku (Recenze) 7. července 2020 9:58

Když Katy Perry novinku představovala v rádiu, moderátor na ni vytáhl informaci, že populární Taylor Swift je možná její vzdálená sestřenice. Perry tato slova překvapila, konstatovala však, že si to pravděpodobně jen vymysleli fanoušci, s úsměvem však dodala, že s Taylor „soupeří jako sestřenice“.

Moderátor ještě argumentoval, že jejich možné rodinné pouto zmapoval i portál MyHeritage.com. Katy Perry ještě reagovala, že by se měla Taylor Swift zeptat, jak to je a případně si dát udělat krevní testy.

Domů
Sdílet
Diskuse