Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
12. července 2020 22:13
Čas čtení 1:14
Dominik Vetrák

Far Cry 6 odhalené v napínavém videu. Záporáka mezi drogovými kartely bude hrát Giancarlo Esposito z Breaking Bad

TECH
Uložit Uložené

Ubisoft během své konference Ubisoft Forward odhalil nový díl ze série Far Cry. Kdy vychází a co o něm víme?

Ubisoft dnes na své digitální konferenci Ubisoft Forward odhalil několik novinek a ukázal pár očekávaných trailerů. Mezi nimi i očekávané Far Cry 6.

Doporučeno
The Last of Us 2 tě emocionálně rozdrtí. Připrav se na nezapomenutelný zážitek v nejlepší hře, jakou jsi kdy hrál The Last of Us 2 tě emocionálně rozdrtí. Připrav se na nezapomenutelný zážitek v nejlepší hře, jakou jsi kdy hrál 12. června 2020 9:01

Další díl Far Cry není překvapením. Pokračování těchto her jsou asi tak překvapivá, jako když Activision ohlásí nové Call of Duty. Prodávají se sama, a tak s nimi jednoduše musíme počítat. Aby ale nalákala nové hráče či získala zpět ty, které identická formulka her ze série Far Cry už nebaví, do role hlavního záporáka obsadila hollywoodskou hvězdu.

Šéfa drogových kartelů Antona Castilla na fiktivním, tropickém ostrově Yara ztvární Giancarlo Esposito, jehož znáš jako Guse Fringe z Breaking Bad, Better Call Saul nebo z loňského Mandaloriana. Uvidíme ho i ve 2. sérii The Boys od Amazonu a natočil i pár povedených filmů. Castillo vládne ostrovu se svým synem Diegem.

62letý herec pochází z Dánska. Pokud ve hře dostane dostatek prostoru, možná si ji kvůli němu i zahrajeme, protože jde o skvělého herce, který si podobné role nesmírně užívá.

 

Ty budeš hrát za hrdinu Daniho Rojase, který se postaví do čela revoluce a bude proti klanu diktátorů bojovat. Fakt, že se dočkáme další identické premisy jen podtrhuje to, že Ubisoft totálně kašle na kritiku a inovaci. Pokud se to prodává, scénáristé se v Ubisoftu zapotí jen na záchodě. 

Série Far Cry již dlouhodobě stagnuje a v podstatě se od 3. dílu vůbec nezměnila. Pokaždé dostaneme nějakého „šíleného“ záporáka, který hráče v polovině hry unese, vyhrožuje mu a ty mezitím vyzabíjíš celý ostrov / celou zemi ovládanou diktátory.

Klasická open-world hra od Ubisoftu, která bude znovu pravděpodobně nafouknutá nudnými vedlejšími úkoly, je ale ideální pro drtivou většinu hráčů, kteří si chtějí jen odpočinout, a tak není důvod měnit to, díky čemuž prodávají miliony kopií. Po dnešním odhalení pochybujeme, že se s novým dílem něco změní. Pokud tě ale poslední díly bavily, zřejmě si užiješ i šestku.

 

Far Cry 6 vychází 18. února 2021 pro PS4, PS5, PC, Xbox One a Xbox Series X.

Domů
Sdílet
Diskuse