Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. července 2020 18:22
Čas čtení 0:52
Dominik Vetrák

Milla Jovovich vyměnila zombíky za příšery. V akčním Monster Hunter bude lovit gigantická monstra

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Monster Hunter se odkládá o několik měsíců, ale máme tu alespoň novou fotografii.

Paul W. S. Anderson chtěl převést slavnou herní značku Monster Hunter od Capcomu na plátno už někdy kolem roku 2012, ale někde se to zaseklo. Nakonec se ale tvůrcům podařilo projekt rozjet a my jsme se ho v kinech měli dočkat už v září tohoto roku. Jako každý jiný film, i tento se kvůli Covid-19 odložil. Nové datum premiéry je stanoveno na 23. dubna 2021.

V hlavních rolích uvidíme Millu Jovovich, Rona Perlmana, Meagan Good a Tonyho Jaa. Hry neměly moc hluboký a bohatý děj. V podstatě to bylo o volnosti v obrovském a magickém světě, ve kterém si hráči užívali lovení unikátních monster. Podle režisérových slov mu to dává větší svobodu při realizování vlastního příběhu.

Doporučeno
Take Me Out je oproti nim slabota. Nic trapnějšího než tyto reality shows s úplně nahými účinkujícími jsi neviděl Take Me Out je oproti nim slabota. Nic trapnějšího než tyto reality shows s úplně nahými účinkujícími jsi neviděl 29. května 2020 14:41

„Ve hře nejsou žádné hlavní postavy, takže je to podobné, jako když jsme adaptovali Resident Evil,“ objasnil Anderson v rozhovoru pro Deadline. „Prostě jsme vzali ten svět a přidali vlastní příběh a postavy. A myslím si, že právě Monster Hunter je vynikající příležitost udělat něco podobného.“

Hra samotná obsahuje obrovské množství dechberoucích lokací a různých fantasy oblud. Těšit se můžeme na draky, obrovské pavouky a mnoho jiného. Příběh bude rozdělen na události, které se odehrávají v lidském světě a události ve fantasy světě příšer. Zdá se, že postava Jovovich bude z lidského světa. Aby ve světě příšer přežila, spojí se s lovcem, kterého ztvárňuje Tony Jaa.

Mila Jovovich vymenila zombíkov za príšery. V akčnom Monster Hunter bude loviť gigantické monštrá
Zdroj: Sony

Mila Jovovich vymenila zombíkov za príšery. V akčnom Monster Hunter bude loviť gigantické monštrá
Zdroj: Sony

Mila Jovovich vymenila zombíkov za príšery. V akčnom Monster Hunter bude loviť gigantické monštrá
Zdroj: Sony
Domů
Sdílet
Diskuse