Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. července 2020 23:15
Čas čtení 1:45
Dominik Vetrák

Je Far Cry 6 prequelem k Far Cry 3? Poznáme v nové hře mladého Vaase?

TECH
Uložit Uložené

Dočkáme se zrodu ikonického záporáka Vaase?

Far Cry 6 se bude odehrávat na ostrově Yara. Tomu vládne diktátor Anton Castillo, jehož ztvárnil Giancarlo Esposito známý ze seriálů Breaking Bad či Mandalorian. Ten hráčům slíbil, že oproti předešlým hrám bude mít jeho záporák mnohem více prostoru. Možná proto, abychom jeho osobu a postavu jeho syna lépe poznali. Právě o něm se totiž od odhalení hry neustále debatuje.

Doporučeno
Recenze: Ghost of Tsushima je nejkrásnější hrou této generace. Jako samuraj se nebudeš moci odlepit od ostrova plného Mongolů Recenze: Ghost of Tsushima je nejkrásnější hrou této generace. Jako samuraj se nebudeš moci odlepit od ostrova plného Mongolů 14. července 2020 16:08

Mnozí hráči se pozastavili nad tím, zda náhodou nejde o mladého Vaase z Far Cry 3. Naznačovat to má má identická jizva na pravém obočí a podobné rysy obličeje. Jen proto bychom však Diega za Vaase neoznačili.

Domů
Sdílet
Diskuse