Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. srpna 2020 15:03
Čas čtení 0:42
Tímea Krauszová

Manažer Volkswagenu si nahrál tajnou schůzku vedení firmy. Policie později našla jeho mrtvolu v ohořelém autě

NEWS NĚMECKO
Uložit Uložené

Příběh jako z krimi seriálu.

Zaměstnanec německého koncernu Volkswagen za neznámých okolností zemřel. Jeho tělo ve středu 12. srpna objevili policisté jen několik kilometrů od sídla firmy v ohořelém autě. Šlo o bývalého manažera, jehož podezřívali z nahrávání tajných zasedání vedení firmy, informuje portál iRozhlas.

Doporučeno
George Soros oslavil 90 let. Prý může za chemtrails a uprchlíky George Soros oslavil 90 let. Prý může za chemtrails a uprchlíky 13. srpna 2020 12:58

Nahrával si tajné informace

Muž si podle všeho nahrál jedno ze setkání, na kterém jednali o dodavatelské firmě Prevent. S firmou se soudí i česká Škoda, která tvrdí, že dodavatelé měli zneužívat svého postavení a slíbené díly jim chtěli prodat pouze za příplatky. Na jistý čas jim tyto natahovačky ochromily výrobu.

Vedení Volkswagenu na schůzi rozebíralo různé návrhy, jak by mohli firmu Prevent zničit. Podle jednoho z účastníků by jim mohl pomoci bývalý kancléř Gerhard Schröder, který má kontakty v Rusku. S jeho pomocí by prý dokázali Prevent odříznout od tamních zakázek.

Automobilka potvrdila, že setkání se opravdu uskutečnilo a obsah nahrávek je pravý. K realizaci návrhů však prý nepřistoupila.

Nahrávky později unikly na veřejnost a muž, kterého podezřívali z jejich provedení, za neznámých okolností zemřel. Úřady na jeho autě nenašly stopy po cizím zavinění, nedávno však neznámý žhář podpálil i jeho dům.

Domů
Sdílet
Diskuse