Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. srpna 2020 8:00
Čas čtení 0:44
Ondřej Jarůšek

V týmu FC Viktoria Plzeň se objevil případ koronaviru. Onemocnění covid-19 odhalilo povinné testování

SPORT KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Viktoria Plzeň ohlásila nález koronaviru ve svých řadách.

Fotbalový klub FC Viktoria Plzeň na oficiálních webových stránkách oznámil jeden pozitivní nález onemocnění covid-19 ve svém týmu. Případ nákazy novým typem koronaviru SARS-CoV-2 odhalilo povinné středeční testování, klub se nyní bude řídit pokyny příslušných orgánů.

Doporučeno
Neuvěřitelný život Mikea Tysona: 10 šílených zajímavostí, které jsi o boxerské legendě možná nevěděl Neuvěřitelný život Mikea Tysona: 10 šílených zajímavostí, které jsi o boxerské legendě možná nevěděl 18. srpna 2020 15:44

„Středeční testování vykázalo jeden pozitivní případ. Klub FC Viktoria Plzeň ihned začal intenzivně komunikovat s Krajskou hygienickou stanicí a vyčká na další postup. O tom, zda je v ohrožení páteční ligový zápas s Opavou, je v tuto chvíli předčasné spekulovat, vše ukážou až následující hodiny. Celý tým čekají hned ve čtvrtek další testy,“ oznámil mluvčí Viktorie Plzeň Václav Hanzlík.

Tiskový mluvčí dále dodal, že pokud budou další testy negativní, chod klubu by podle nových pravidel neměl být nijak výrazně ovlivněn. Dál se prý klub k tomuto případu nebude vyjadřovat, v tuto chvíli tedy není jasné, u koho přesně se nákaza prokázala.

Domů
Sdílet
Diskuse