Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. srpna 2020 15:49
Čas čtení 0:38
Daniel Kopejska

Policie hledá nebezpečného muže z Prahy, který střílel a útočil kladivem na souseda

NEWS POLICIE ČR
Uložit Uložené

Policie pátrá po muži, který nenastoupil na výkon svého trestu a uniká již několik měsíců.

Loňský rok poslal soud za mříže sedmašedesátiletého Jana Šimáka, který napadl se střelnou zbraní a kladivem svého souseda, protože mu poškodil auto. Incident se odehrál v létě 2018 ve Všenorech. Po muži nyní policie pátrá a vyzývá veřejnost ke sdělení jakýchkoliv informací, které by vedly k jeho dopadení.

„Nenastoupil do vězení, kam byl odsouzen na osm let za vraždu ve stadiu pokusu, nedovolené ozbrojování a porušování domovní svobody. Jestli má někdo informace o hledaném muži a ví, kde se zdržuje nebo skrývá, ať se ozve na linku 158. Muž by mohl být nebezpečný,” prohlásil mluvčí policie Jan Daněk pro portál Novinky.

Doporučeno
Baba Lag: Můj život je jako film, na který se chceš dívat. Peníze, luxus, strach, s**čky a rap Baba Lag: Můj život je jako film, na který se chceš dívat. Peníze, luxus, strach, s**čky a rap 13. srpna 2020 15:27

Muž byl odsouzen na 8 let za pokus o vraždu, nedovolené ozbrojování a porušování domovní svobody. V osudný den si vyrazil vyřizovat účty se svým sousedem, vytáhl na něho zbraň se slovy „ty jsi mi prošlápl auto“. Výstřel muže nezabil a pouze mu poškodil chrup. Postřelený odpověděl: „Ty jsi mi prostřelil hubu.“ Následovala rvačka. Při té se odsouzený neostýchal ohánět kladivem a uštědřil sousedovi pár dobrých ran.

Pohřešuje se muž, který střílel a útočil kladivem na souseda
Zdroj: Policie ČR
Domů
Sdílet
Diskuse