Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. srpna 2020 16:22
Čas čtení 0:33
Daniel Kopejska

Prezident Zeman má v ruce titanový hřeb a je plný humoru

NEWS MILOŠ ZEMAN
Uložit Uložené

Zlomenina ruky poslala v úterý hlavu státu na operační sál. Nyní je po operaci a Miloš Zeman je v pořádku.

V úterý večer byl prezident Miloš Zeman po zlomení ruky převezen do Ústřední vojenské nemocnice a podstoupil operaci. Nyní už je však prezident v pořádku. V ruce mu přibyl titanový hřeb a ruku bude mít 6 až 8 týdnů v ortéze. Mnoho politiků popřálo prezidentovi brzké uzdravení a dnes za ním byla i manželka s dcerou, informují Novinky.

Následně byl  přesunut z jednotky intenzivní péče na běžný nemocniční pokoj. Poobědval prý rybu s bramborem. Po propuštění do domácí péče by se prezidentův program měnit neměl.

Kancléř Mynář uvedl: „Prezident se cítí dobře a je plný humoru”. Důvod zranění kancléř moc upřesňovat nechtěl: „Prostě se to stalo, pan prezident má právo na své soukromí, a pokud se rozhodl přemístit se ve vlastní vile bez ochranky, tak je to jeho právo,“ prohlásil. Po krátké rekonvalescenci bude prý opět moct pracovat a starat se o svoje povinnosti. 

Doporučeno
Miloš Zeman si při pádu zlomil ruku, musel jít v noci na operaci Miloš Zeman si při pádu zlomil ruku, musel jít v noci na operaci 26. srpna 2020 7:01
Domů
Sdílet
Diskuse