Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. srpna 2020 7:01
Čas čtení 0:44
Ondřej Jarůšek

Miloš Zeman si při pádu zlomil ruku, musel jít v noci na operaci

NEWS MILOŠ ZEMAN
Uložit Uložené

Prezident musel být v úterý hospitalizován.

Prezident Miloš Zeman musel v noci z úterý na středu podstoupit operaci kvůli úrazu ruky. Informoval o tom hradní mluvčí Jiří Ovčáček na svém twitterovém účetu. Zeman byl hospitalizován Ústřední vojenské nemocnici, zákrok prý proběhl standardním způsobem a nyní je prezident v péči lékařů.

„Nejde o stav ohrožující na životě, pan prezident je v kontaktu s rodinou a spolupracovníky. Program pana prezidenta bude uzpůsoben rekonvalescenci,“ informoval dále Ovčáček.

Miloš Zeman trpí neuropatií nohou a při chůzi obvykle používá hůl. Včera se však při sledování zpráv rozhodl ujít několik kroků bez ní, kvůli čemuž nakonec došlo k pádu a následnému poranění paže. 

„Odmítl použít hůlku a také případnou pomoc ochranky. Sdělil, že sám zvládne přejít určitou vzdálenost, což činit neměl, a došlo k pádu a zlomenině ruky,“ popsal pro server Aktuálně prezidentův mluvčí.

Doporučeno
Muslimka Lenka: Kvůli víře mi vyhrožovali smrtí i členové rodiny. Někteří lidé to berou jako zradu vlasti Muslimka Lenka: Kvůli víře mi vyhrožovali smrtí i členové rodiny. Někteří lidé to berou jako zradu vlasti 23. srpna 2020 9:13
Domů
Sdílet
Diskuse