Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. srpna 2020 20:13
Čas čtení 0:57
Viktor Kniš

Vémolova partnerka doufá, že se její průběh onemocnění covid-19 nezhorší, jinak se nebude mít kdo postarat o jejich dceru

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Rodinu Karlose Vémoly aktuálně trápí nákaza koronavirem, a tak zveřejnila zápasníkova polovička na Instagramu informaci o svém zdravotním stavu a jedno přání.

V první polovině týdne se internetem rozšířila informace, že populární český zápasník Karlos Vémola se nakazil koronavirem. Podle dosavadních informací má bojovník MMA těžší průběh onemocnění, trápí ho i vysoké horečky. Zároveň se onemocněním covid-19 nakazila i jeho partnerka Lela Ceterová a 9měsíční dcera.

Lela na Instagramu zveřejnila i krátké vyjádření pro svých skoro 250 tisíc sledovatelů, ve kterém si hlavně přeje, aby se její stav nezhoršil, neboť by se nemohla starat o dceru. „Doufám, že se můj stav nezhorší (zatím přetrvává jen bolest hlavy, krku a kašel). Protože pak opravdu nevím, kdo se bude o mého malého andílka starat. Zatím to zvládám bez pomoci,“ poznamenala Vémolova polovička a dodala, že jí chybí rodina a kamarádky.

Doporučeno
Z ilegálního migranta a bezdomovce se stala hvězda MMA. Francis Ngannou šokoval svět obrovskou silou Z ilegálního migranta a bezdomovce se stala hvězda MMA. Francis Ngannou šokoval svět obrovskou silou 24. října 2023 11:00

Otázkou je také, co bude s očekávaným zápasem Karlose Vémoly, který si chtěl po prohře s Attilou Véhgem napravit chuť proti silnému soupeři z Ostravy – Václavu Mikuláškovi. Zápas jsme očekávali koncem září v pražské hale O2 Universum.

K situaci se už vyjádřil i jeden z dvojice majitelů organizace Oktagon MMA Ondřej Novotný: „Máme řešení, které stejně jako vše, co se bude od září do prosince v Oktagonu dít, oznámíme na tradiční velkolepé tiskové konferenci 1. září. Tam se všichni dozvědí, co a jak bude a nebude,“ řekl Novotný pro iSport.

Domů
Sdílet
Diskuse