Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. srpna 2020 8:00
Čas čtení 1:11
Ondřej Jarůšek

Karlos Vémola má koronavirus, nakazila se i partnerka s dcerou. Co bude s očekávaným zápasem?

SPORT
Uložit Uložené

Český bojovník hlásí problém.

Letošní podzim se měl pro Karlose Vémolu nést ve znamení velkolepého návratu. Takový byl alespoň jeho plán. Po loňské drtivé porážce se slovenským velikánem Attilou Véghem fanouškům slíbit návrat zpět na vítěznou vlnu, jeho comeback se však nyní zkomplikoval. Po nedávné operaci kolene totiž slavný český MMA bojovník hlásí další problém – pozitivní test na koronavirus. Informoval o tom server iSport.cz

Doporučeno
Neuvěřitelný život Mikea Tysona: 10 šílených zajímavostí, které jsi o boxerské legendě možná nevěděl Neuvěřitelný život Mikea Tysona: 10 šílených zajímavostí, které jsi o boxerské legendě možná nevěděl 18. srpna 2020 15:44

„Jsem po operaci kolene, a jelikož jsem Terminátor, tak jsem věřil, že to zvládnu a dám se před zápasem dohromady. Ale bohužel jen co se mi začalo koleno dávat do kupy, tak na mě vlezlo to svinstvo korona. A dost mě to skolilo, mám těžkej průběh, horečky,“ řekl pro iSport.cz Vémola. Koronavirem se prý nakazila i jeho partnerka s dcerkou.

Český „Terminátor“ se měl příští měsíc utkat s ostravským bojovníkem Václavem „Babou Jagou“ Mikuláškem, tento zápas je ale nyní v ohrožení. Zápas se měl uskutečnit koncem září (september) v pražské moderní hale O2 Universum.

Mikuláškovi při přípravě na Vémolu nabídl pomocnou ruku i Attila Végh a „Baba Jaga“ této šance pochopitelně využil. Vémola a Mikulášek si v minulosti mezi sebou vyměňovali řadu ostrých komentářů, mají dlouhodobě napjatý vztah a fanoušci se těšili, jaký výsledek jejich vzájemná bitva přinese. Přestože papírově je jasným favoritem Karlos Vémola, podceňovat schopnosti Václava Mikuláška by byla velká chyba.

Doporučeno
Z ilegálního migranta a bezdomovce se stala hvězda MMA. Francis Ngannou šokoval svět obrovskou silou Z ilegálního migranta a bezdomovce se stala hvězda MMA. Francis Ngannou šokoval svět obrovskou silou 24. října 2023 11:00

K celé záležitost se už vyjádřil i promotér organizace Oktagon MMA Ondřej Novotný, který už prý mluvil s oběma bojovníky. „Máme řešení, které stejně jako vše, co se bude od září do prosince v Oktagonu dít, oznámíme na tradiční velkolepé tiskové konferenci 1. září. Tam se všichni dozvědí, co a jak bude a nebude,“ řekl pro iSport.

Do té doby nám zřejmě nezbývá nic jiného, než „Terminátorovi“ popřát brzké uzdravení, aby mu už nic nebránilo v návratu do klece.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola),

Domů
Sdílet
Diskuse