Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. srpna 2020 20:18
Čas čtení 1:09
Viktor Kniš

Kvůli Belle Thorne mění OnlyFans pravidla, ženy, které se živí nahotou, se bouří

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

OnlyFans snížilo limit na fotografie posílané do soukromých zpráv z původních 200 dolarů na 50 dolarů protože Bella Thorne lákala na nahé fotky, kde prý byla oblečená.

Několik žen na Twitteru, které se živí díky sdílení necenzurovaného obsahu na platformě OnlyFans, si stěžují na Bellu Thorne, kvůli které prý sociální síť musela změnit pravidla.

„Modelky“ tvrdí, že známá hvězda z kanálu Disney oklamala své fanoušky, kteří údajně zaplatili 200 dolarů za to, že jim pošle slíbené nahé fotky, za tuto vysokou částku však v konečném důsledku dostali pouze fotky ve spodním prádle, jakých má Thorne dost i na Instagramu.

Tato forma lži v podání známé herečky a režisérky filmu na Pornhub má podle uživatelek OnlyFans zásadní dopad na všechny dívky. Odteď si totiž za fotky v privátních soukromých zprávách mohou žádat maximálně 50 dolarů. Platforma přidává i limit 100 dolarů na spropitné v případě, že se adresátovi zaslaný materiál líbí.

Kvôli Belle Thorne mení OnlyFans pravidlá, ženy, ktoré sa živia nahotou, sa búria
Zdroj: Twitter

Bella Thorne se na sociální síti zaregistrovala jen nedávno, hned za prvních 24 hodin se jí podařilo překonat rekord, neboť překonala hranici 1 milionu vydělaných dolarů.

Po necelém týdnu už má na kontě necelé 2 miliony. Mnoho zákazníků si však pravděpodobně stěžovalo na to, že se nedočkali záběrů, jaké očekávali.

Bella se rozhodla na svém profilu sdílet v první řadě obsah pro dospělé, naznačuje to i v instagramovém videu, kterým fanoušky na placený obsah lákala. V minulosti se již proslavila, když na internetu zveřejnila své nahé fotky, protože jí vyhrožoval zveřejněním hacker. Aby tak předešla většímu skandálu a zastavila vydírání, rozhodla se tak udělat sama. Mnozí tak měli důvod myslet si, že se „vyplatí“ do Belly zainvestovat.

Platforma se však dá využít i jinými způsoby. Například Cardi B ji využívá k tomu, aby sdílela exkluzivní obsah pro fanoušky její hudby. Potenciální platící sledovatele předem upozornila, že nemá v plánu ukazovat prsa, zadek ani nic jiného.

Přečti si více o tom, jak provokativní sociální síť funguje, kolik to stojí a co na ní běžně najdeš.

Doporučeno
Vyzkoušeli jsme OnlyFans: Za obsah na sociální síti si musíš zaplatit, na oplátku ti budou tví idolové odepisovat kdykoliv Vyzkoušeli jsme OnlyFans: Za obsah na sociální síti si musíš zaplatit, na oplátku ti budou tví idolové odepisovat kdykoliv 21. června 2020 13:55
Domů
Sdílet
Diskuse