Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
31. srpna 2020 7:33
Čas čtení 1:02
Viktor Kniš

Karlos Vémola na Instagramu oznámil rozchod: Na rozdíl od matky mé dcery, já špínu zveřejňovat nebudu

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Populární MMA zápasník zveřejnil na Instagramu rozlučkový příspěvek se svou přítelkyní. Nyní se chce zaměřit pouze na zápasení a dceru.

Karlos Vémola během víkendu oznámil rozchod se svou partnerkou Lelo Ceterovou. Sám přidal i jejich společnou fotografii, na které jsou však již rozděleni a dodal i popis, ze kterého vyplývá, že problémy přetrvávaly mezi známou dvojicí dlouhodobě.

„Jen naši blízcí vědí, jak to mezi námi opravdu bylo a já se k našemu rozchodu dále nebudu nikomu vyjadřovat,“ napsal bojovník, který ještě nedávno hlásil, že bojuje s těžkým průběhem onemocnění Covid-19.

„Na rozdíl od partnerky, já na matku své dcery žádnou špínu zveřejňovat nikdy nebudu. O údajných nevěrách a podobně... Vše jednou bohužel končí, byla to všechno moje vina, i když jsme v tom byli dva,“ dodává Karlos Vémola.

Doporučeno
Vémolova partnerka doufá, že se její průběh onemocnění covid-19 nezhorší, jinak se nebude mít kdo postarat o jejich dceru Vémolova partnerka doufá, že se její průběh onemocnění covid-19 nezhorší, jinak se nebude mít kdo postarat o jejich dceru 26. srpna 2020 20:13

Jeden z nejznámějších MMA zápasníků v našich končinách fanouškům prozradil, že se nyní chce intenzivně věnovat jen sportu a své dceři, zároveň doufá, že i přes rozchod budou pro malou Lili s bývalou partnerkou dobří rodiče.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola),

Otázkou stále v souvislosti s Karlos Vémolu zůstává, zda bude moci nastoupit na očekávaný zápas proti silnému soupeři z Ostravy – Václavovi „Baba Jaga“ Mikulášikovi. Zápas jsme očekávali koncem září v pražské hale O2 Universum, Vémola si na něm plánoval po prohře s Attilou Véghem napravit chuť.

K situaci se už vyjádřil i jeden z dvojice hlavních organizátorů událostí organizace Oktagon MMA Ondřej Novotný: „Máme řešení, které, stejně jako vše, co se bude od září do prosince v Oktagonu dít, oznámíme na tradiční velkolepé tiskové konferenci 1. září. Tam se všichni dozvědí, co a jak bude a nebude,“ řekl Novotný pro iSport.

Domů
Sdílet
Diskuse