Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
5. září 2020 9:32
Čas čtení 0:52
Miriam Rumanková

V Tel Avivu padala marihuana z nebe. Dron nad městem rozsypal stovky sáčků s konopím

NEWS MARIHUANA
Uložit Uložené

Balíčky shodil dron skupiny Telegram, která je zastáncem legalizace marihuany.

Ve čtvrtek odpoledne shodil dron na náměstí v Tel Aviv několik stovek balíčků s marihuanou. O tento počin se postarala skupina s názvem Green Drone, která v Izraeli prosazuje legalizaci této drogy pro osobní použití. Policie už zatkla dva muže, kteří dron ovládali, informuje o tom The Jerusalem Post.

Než skupina vypustila marihuanu nad Tel Avivem, skupina zveřejnila zprávu v aplikaci Telegram, která naznačovala plánovanou operaci. „Drazí bratři, přišel čas. Je to pták? Je to letadlo? Ne, je to Green Drone s marihuanou, který se k vám blíží z oblaků. Užijte si to,“ zněl vzkaz v aplikaci.

Policie měla podezření, že balíčky obsahují nebezpečné drogy. Několik z nich se jim podařilo posbírat. Na místo, kam drogy dopadly, přišly desítky lidí a každý z nich si chtěl vzít co nejvíce balení.

Skupina Green Drone oznámila, že je to nový způsob doručování marihuany. Každý týden plánují shodit kilogram marihuany na jiném místě v zemi.

V Izraeli momentálně povolují používání marihuany pouze pro lékařské účely. Rekreační užívání této drogy je nelegální. V květnu země povolila vývoz marihuany do zahraničí pro medicínské účely. Země očekává příjmy ve stovkách milionech dolarů.

Domů
Sdílet
Diskuse