Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. září 2020 7:22
Čas čtení 0:54
Miriam Rumanková

Seznámili se na balkoně, dnes plánují svatbu. Domácí karanténa spojila život sousedům, kteří se předtím neznali

NEWS
Uložit Uložené

Jejich příběh lidé pojmenovali po slavné zamilované dvojici v moderní verzi roku 2020.

Paola a Michele z Verony žili naproti sobě většinu svého života a nejevili o sebe žádný zájem, protože jeden druhého si ani nevšimli.

V březnu ale Itálii zasáhla přísná omezení kvůli koronaviru, a tak se oba ocitli doma, informuje Metro. Paola uvedla, že Michela poprvé uviděla na balkoně poté, co bytovka uspořádala komunitní koncert, který měl zlepšit náladu obyvatelům během desetitýdenní karantény.

Právnička vzpomíná, že to pro ni byla láska na první pohled. „Byla to opravdu romantická atmosféra, naše oči se setkaly a já jsem věděla, že jde o lásku na první pohled,“ řekla.V Itálii jejich příběh přirovnali ke slavné dvojici Romeo a Julie. Jejich příběh má být zobrazením této doby a situace, která momentálně probíhá ve světě. 

Krátce po koncertě Michele vypátral Paolu na Instagram a dvojice si začala každý den vyměňovat zprávy. Dva neznámí lidé si uvědomili, že sdílejí stejné hodnoty, a to byl pevný základ pro jejich vztah. Zpočátku se pár nemohl kvůli probíhající státní karanténě setkávat, takže jim museli stačit telefonáty a zamilované pohledy z balkonů.

Doporučeno
V této italské vesničce si můžeš koupit dům za 1 euro. Neměli tam ani jeden případ covidu-19 a na pláži jsi za 15 minut V této italské vesničce si můžeš koupit dům za 1 euro. Neměli tam ani jeden případ covidu-19 a na pláži jsi za 15 minut 13. června 2020 7:10

Jejich příběh se stal virálním i na sociálních sítích poté, co Michele namaloval jméno své lásky na starý papír a přivázal ho na nejvyšší patro budovy, kde bydlel, aby ho všichni viděli. Po dvou měsících rozhovorů se dvojici konečně podařilo setkat v parku.

V dnešních dnech zamilovaný pár plánuje svatbu, obřad by se měl konat na střeše jedné z budov.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by PAOLA AGNELLI (@paola.agnelli80) on

Domů
Sdílet
Diskuse