Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. září 2020 16:05
Čas čtení 0:38
Tereza Šnajdrová

Pražský klub se vyjádřil ke kauze ohledně omezení otevírací doby

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Pražský Cross Club, který se zřejmě snažil obejít omezení otevírací doby, vydal oficiální vyjádření.

V pátek dopoledne jsme informovali ohledně pražského klubu Cross, který vymyslel, jak obejít omezení vydané Ministerstvem zdravotnictví týkající se otevírací doby restauračních zařízení. Cross Club na svém Facebooku zveřejnil příspěvěk, že od pondělí se v něm každý večer bude natáčet film o elektronické hudbě. Nyní však tento post smazal a k celé situaci se  na sociální síti vyjádřil. 

Doporučeno
Pražský klub vymyslel, jak se vyhnout omezení otevírací doby. Bude se v něm natáčet film Pražský klub vymyslel, jak se vyhnout omezení otevírací doby. Bude se v něm natáčet film 25. září 2020 10:29

Podle nového prohlášení se mělo jednat o nezávislý film v režii bývalého studenta Prague Film School Edoarda Herroza a jeho kolegyně, herečky a bývalé studentky FAMU Anny Katrovas. Po lavině nenávistných komentářů, kterou strhl původní příspěvek o výzvě k přihlášení se do komparzu k tomuto snímku, se Cross Club spolu s výše zmíněnými rozhodl natáčení neuskutečnit.

Realizace filmu je na úplném začátku, chtěli jsme dodržovat veškeré bezpečnostní regulace pro natáčení a vše jsme chtěli konzultovat i s Ministerstvem zdravotnictví . Vzhledem k prohlášení pana Romana Prymuly, posuneme natáčení na lepší, bezkoronavirové časy. Respektujeme preventní opatření a zdraví je pro nás především,“ okomentoval situaci Cross Club na svém Facebooku.

Domů
Sdílet
Diskuse