Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. října 2020 17:28
Čas čtení 2:09
Vojtěch Vanda

Pečovatelky Spirály pomoci rozdávaly klientům předvolební letáky hnutí ANO. Ředitelka je členkou, prý pomáhala kamarádovi

NEWS ČESKO
Uložit Uložené

Na skutečnost upozornila Veronika Dočkalová z Kolínska, která sociálních služeb organizace využívá. Pečovatelka, která se stará o jejího devadesátiletého dědečka, s sebou přinesla volební leták kandidáta za ANO, ubrousek, propisku a lékovku.

Pečovatelky z kolínské organizace Spirála pomoci rozdávaly minulý týden něco víc než běžnou pomoc. Jak upozornila Veronika Dočkalová na svém Facebooku, minulý čtvrtek k nim přišla jedna z pečovatelek organizace, která obvykle pomáhá s úklidem a vařením jejímu devadesátiletému dědečkovi.

Kromě pomocné ruky s sebou přinesla i obálku, na které bylo jeho jméno. Po jejím otevřením Dočkalová zjistila, že obsahuje propagační materiály kandidáta do Senátu za hnutí ANO, Igora Karena. Informuje o tom Deník N.

Doporučeno
Karel Gott zesnul přesně před rokem. Naučili jsme se společně radovat z každého dalšího dne, vzpomíná na něj vdova Ivana Karel Gott zesnul přesně před rokem. Naučili jsme se společně radovat z každého dalšího dne, vzpomíná na něj vdova Ivana 1. října 2020 13:20

O této praktice informovala přímo Dočkalová na Facebooku. „Dnes ráno (ve čtvrtek) přišla k mému dědovi jako vždycky pečovatelka, aby mu pomohla s mytím a oblékáním. Překvapením ale bylo, že nám donesla obálku s tím, že ‚nám to má předat.‘ Obálka byla od koho jiného než od jejího zaměstnavatele Spirála pomoci. Nestačila jsem se divit, co obálka obsahovala.“ začíná svůj post.

Domů
Sdílet
Diskuse