Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. října 2020 23:13
Čas čtení 0:44
Daniel Mikolášik

Matka Chrissy Teigen zveřejnila srdcervoucí video, ve kterém se loučí s mrtvým tělem svého vnoučka. Zemřel těsně před porodem

NEWS
Uložit Uložené

„Bolí mě srdce, moc tě miluji, Jacku,“ napsala k příspěvku.

Modelka a manželka celosvětově známého zpěváka Johna Legenda Chrissy Teigen včera na svých sociálních sítích sdílela dojemnou sérii fotografií, kterou oznámila, že potratila. Během celého těhotenství maminka bojovala s komplikacemi a bohužel o své třetí děťátko nakonec přišla.

Doporučeno
Rapové hity, 47 knockoutů a šampion 4 váhových kategorií. Toto je legendární Roy Jones Jr., soupeř Mikea Tysona Rapové hity, 47 knockoutů a šampion 4 váhových kategorií. Toto je legendární Roy Jones Jr., soupeř Mikea Tysona 1. října 2020 17:08

Vilailuck Teigen, Matka Chrissy a babička nenarozeného Jacka, dnes na Instagramu sdílela srdcervoucí video a fotografie, v němž se loučí s mrtvým tělíčkem svého vnuka. Na snímcích pláče a líbá malého Jacka.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Pepper (@pepperthai2),

„Bolí mě srdce, moc tě miluji, Jacku,“ napsala k příspěvku. Její dcera Chrissy už v neděli na Instagramu oznámila, že kvůli nadměrnému krvácení musí jít do nemocnice. Později ale své publikum ujistila, že ona i miminko jsou v pořádku. O pár dny později známý pár na sociálních sítích informoval, že o svého synka nakonec přišli.

„Jsme šokováni a v takové hluboké bolesti, jakou jsme nikdy předtím nepocítili. I přes množství transfuzí jsme nebyli schopni zastavit krvácení,“ napsala Chrissy. „Jack tak tvrdě bojoval, aby byl součástí naší malé rodiny, a bude jí navždy,“ dodala modelka a tím zveřejnila jméno, které pro děťátko vybrali.

Domů
Sdílet
Diskuse