Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. října 2020 17:10
Čas čtení 0:54
Miriam Rumanková

Lana Del Rey si na podepisování knihy vzala flitrovanou roušku ze síťky. Fanoušci jsou zděšeni

NEWS LANA DEL REY
Uložit Uložené

Lana se dočkala kritické reakce od svých fanoušků.

Americká zpěvačka se na podepisování své nové knihy s názvem Violet Bent Backwards Over the Grass v Kalifornii objevila v roušce, ve které fotila cover do časopisu. Šlo o „roušku“ ze síťoviny, pokrytou flitry.

Všem kolem bylo ihned jasné, že taková rouška neochrání samotnou zpěvačku ani fanoušky, kteří si přišli dát jí novou knihu plnou poezie podepsat, o čemž informuje BBC.

Doporučeno
Stále Covid-19 pozitivní Donald Trump si po návratu do Bílého domu sundal roušku Stále Covid-19 pozitivní Donald Trump si po návratu do Bílého domu sundal roušku 6. října 2020 9:36

 
Redaktoři z BBC dokonce kontaktovali realizační tým zpěvačky, aby k situaci poskytli stanovisko. Sestra Lany, Carloine Grunt, která prostřednictvím Instagramu dokonce živě vysílala, jak zpěvačka čte úryvek z knihy, se vyjádřila, že Lana byla negativně testována na onemocnění Covid-19 a od svých fanoušků byla vždy vzdálena nejméně tři metry. Na druhé straně obrázky, které se objevily na Twitteru ukazují něco jiného. Je jasné, že zpěvačka nedodržovala nařízení.

Domů
Sdílet
Diskuse