Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. října 2020 21:42
Čas čtení 0:58
Dominik Vetrák

Sylvester Stallone namluvil postavu Ramba do Mortal Kombat 11. Hra bude mít next-gen upgrade zdarma

TECH
Uložit Uložené

Nové DLC a zprávy o next-gen verzi Mortal Kombat 11 potěšily každého hráče.

Mortal Kombat 11 přidává do hry tři nové postavy. Ve druhém balíčku válečníků jsou Mileena, Rain a Rambo. Právě poslední potěší většinu českých a slovenských hráčů. Zajímavé je, že ve hře už je T-800, Terminátor ze slavné sci-fi série Jamese Camerona a Arnolda Schwarzeneggera.

Doporučeno
Recenze: Remake Mafie je technický zmetek, který však okouzlí příběhem a skvělými cutscénami Recenze: Remake Mafie je technický zmetek, který však okouzlí příběhem a skvělými cutscénami 1. října 2020 14:30

Bohužel, tvůrcům se nepodařilo sehnat Arnieho, aby namluvil postavu. U Ramba se to však už NetherRealm Studios podařilo. Sylvester Stallone namluvil Ramba do Mortal Kombat 11 a zní úžasně. Ve hře tak můžeš konečně proti sobě postavit dvě nejslavnější herecké ikony akčních filmů Hollywoodu. Když se to nepodařilo ve filmu, potěší alespoň hra.

Domů
Sdílet
Diskuse