Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. října 2020 16:54
Čas čtení 0:41
Viktor Kniš

Samey apeluje na lidi, aby problémy neřešili drogami. Na vině mohou být podle něj i rapeři, kteří je propagují v textech

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Člen Haha Crew se nabídl raperům, že pokud neumí rapovat o ničem jiném než o drogách, bude za ně psát texty.

Samey využívá svůj instagramový profil skoro výhradně na promování vlastních projektů, kromě toho se však čas od času přihlásí i s krátkým vyjádřením pro ty, kteří dají na jeho slova. Vždy tak, aby měla pozitivní dopad na toho, kdo si je přečte.

Tentokrát promlouvá k těm, kteří berou drogy, protože si myslí, že tak mohou vyřešit své problémy. „Neřešíš, potlačuješ,“ vzkazuje Samey. Zároveň apeluje i na ty, kteří berou drogy proto, že nevědí, co s volným časem. A poslední skupinou jsou podle člena Haha Crew lidé, kteří zkoušejí drogy, neboť o nich rapují jejich oblíbení interpreti.

Doporučeno
Muž s dýkou na čele, Morgan Freeman a legendární producent nahráli rapové album. Savage Mode II je nemilosrdný kousek (Recenze) Muž s dýkou na čele, Morgan Freeman a legendární producent nahráli rapové album. Savage Mode II je nemilosrdný kousek (Recenze) 9. října 2020 17:27

 

„Pokud jsi právě ten raper a stále nemáš jiná témata než drogy, ozvi se mi a klidně ti budu psát texty, dokud si neuvědomíš svou odpovědnost,“ prohlásil v této souvislosti Samey.

Domů
Sdílet
Diskuse