Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. října 2020 18:23
Čas čtení 1:27
Vojtěch Vanda

Prymula připomněl, jak se umývají ruce. V instruktážním videu nabádá, abychom při očistě nosili roušku

NEWS ČESKO KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Ministr zdravotnictví tak oslavil Světový den mytí rukou.

Když je ten Světový den mytí rukou, připomenu, jak se to správně dělá. Asi podobně uvažoval ministr zdravotnictví Roman Prymula, který sdílel na svůj Twitter instruktážní video, ve kterém si správně umývá ruce. Během procesu uvádí i tipy, jež málo kdo z nás pravděpodobně tušil. 

Doporučeno
Naše aplikace zachránila minimálně 100 životů, říká autorka projektu Nepanikař! (Rozhovor) Naše aplikace zachránila minimálně 100 životů, říká autorka projektu Nepanikař! (Rozhovor) 15. října 2020 15:00

„Mytí rukou je velmi podstatná věc, protože když si umyjeme ruce jen ledabyle, tak nám na nich zůstávají mikroorganismy, a logicky pak můžeme šířit nákazu dál,“ zmiňuje ministr zdravotnictví Roman Prymula ve videu z toalety, kde názorně ukazuje, jakým způsobem si řádně mýt ruce.

Ministr se asi kvůli všem čtvrtečním nepříznivým informacím rozhodl natočit jeden věcný a pohodový tutoriál, v němž odhalil jisté tipy, jak ruce zůstanou opravdu čisté. Doporučuje nosit roušku i v koupelně během umývání horních končetin. 

Domů
Sdílet
Diskuse