Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
16. října 2020 14:06
Čas čtení 0:43
Viktor Kniš

Dalyb si píská do kytary, protože je virtuos, brát xanax a kokain podle něj není cool. Poslouchej Teen(r)age deluxe

HUDBA
Uložit Uložené

Dalyb vydává tři nové skladby k původnímu albu Teen(r)age z minulého roku. Deluxe verzi můžeš streamovat už teď.

Dalyb vydal slibovanou deluxe verzi debutového alba Teen(r)age z roku 2019. Najdeš na ní tři nové skladby, které by měly postupně dostat i vizuální zpracování. Track Prázdniny odkazuje i na Egovu starší skladbu z roku 2013, o kterou se v té době Dalyb postaral producentsky, Catwalk 2 je zase pokračováním #hot16challenge. Do třetice vydává člen Haha Crew track Ciga&gin. Beaty na všech třech dělal Nuri z F*CK THEM.

Doporučeno
Kreativní ředitel Milion+ Andreas Gold: Miluju spontánní klipy, AVU jsem nedodělal (Rozhovor) Kreativní ředitel Milion+ Andreas Gold: Miluju spontánní klipy, AVU jsem nedodělal (Rozhovor) 13. října 2020 15:26

Dalyb vydal původní verzi alba Teen(r)age ještě na konci minulého roku a v první polovině toho aktuálního si naplánoval i turné. Byl zároveň prvním slovenským interpretem, který veřejnosti oznámil, že z důvodu bezpečnosti raději zastávky přesune. Nakonec si však budou muset posluchači počkat ještě minimálně pár týdnů, ne-li měsíců.

„Třikrát zrušená tour a celý rok doma, je to úplně jedno, kde vydám novou hudbu. Chyběly mi na albu takové tracky s takovým vibem, tak jsem je tam přidal,“ reagoval Dalyb na poznámku fanouška, který ho napomenul, že deluxe verzi vydává skoro rok po původním releasu.

V nejbližších dnech mohou fanoušci očekávat i vizuální provedení některých skladeb, minimálně jeden klip si na starosti vzal český režisér Jan Strach.

 

Domů
Sdílet
Diskuse