Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. října 2020 14:36
Čas čtení 0:42
Miriam Rumanková

Jennifer Aniston vzkazuje fanouškům, že není vtipné hlasovat pro Kanyeho v prezidentských volbách

NEWS
Uložit Uložené

Herečka volbách v USA podpořila Joe Bidena.

Ikona ze seriálu Přátelé na svém Instagramu oznámila, že v letošních prezidentských volbách USA má už odhlasováno. Informuje o tom portál Mirror.

Svůj hlas dala Joe Bidenovi a v příspěvku řekla, proč se tak rozhodla. Svých téměř 36 milionů fanoušků na Instagramu taky upozornila nato, že kroužkovat 43letého rapera Kanyeho Westa vůbec není sranda a voliči by měli své právo využít zodpovědně.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Jennifer poukázala i nato, že tyto volby jsou klíčové a země je rozdělena na dva tábory.

Americký raper Kanye West poprvé oznámil, že by se rád zúčastnil prezidentských voleb už v roce 2015. Za hlasovací lístky prý utratil více než 3 miliony dolarů.

Doporučeno
Mikrobioložka Peková šíří dezinformace. Spolu s ní také Václav Klaus nebo Ilona Csáková Mikrobioložka Peková šíří dezinformace. Spolu s ní také Václav Klaus nebo Ilona Csáková 7. února 2021 16:13

V příspěvku nám herečka ukázala sérii snímků, na kterých vkládá hlasovací lístek do poštovní schránky. „Momentálně několik mužů, kteří jsou u moci, rozhodují o tom, co mohou a nemohou ženy dělat se svým tělem. Náš současný prezident rozhodl, že rasismus není problém. Opakovaně a veřejně ignoroval vědu, v důsledku čehož zemřelo příliš mnoho lidí,“ napsala herečka.

„Žádám vás, abyste skutečně zvážili, koho budete volit a zda zůstaneme na cestě, na níž se aktuálně nacházíme,“ dodala Jennifer Aniston.

Domů
Sdílet
Diskuse