Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. listopadu 2020 21:44
Čas čtení 0:54
Daniel Mikolášik

Gucci prodává roztrhané punčochy za 4 300 Kč. Internet se značce vysmál, přesto je okamžitě vyprodala

MÓDA
Uložit Uložené

Existují i spekulace, že silonky jsou jen poškozené a vyřazené kusy, na kterých se značka nyní snaží vydělat.

Italský módní dům Gucci nikdy nepřestane překvapovat. High fashion gigant totiž v rámci své aktuální nabídky představil černé roztrhané punčochy s dírami či očky.

Už samotný produkt je podivuhodný, ale ještě bizarnější je jeho cenovka. Za zničené silonky totiž Gucci chce 190 dolarů, což je v přepočtu přibližně 4 350 Kč. Ačkoli by většina lidí pravděpodobně zastávala názor, že punčochy plné děr a tzv. „rychlíků“ jsou již nepoužitelné a odsouzené k vyhození do koše, zákazníci Gucci jsou přesvědčeni o opaku.

Doporučeno
Gucci prodává šaty pro muže za více než 60 tisíc korun. Italská značka přijímá proměnlivost v sexualitě Gucci prodává šaty pro muže za více než 60 tisíc korun. Italská značka přijímá proměnlivost v sexualitě 5. října 2020 12:13

Děravý produkt, který byl dostupný u známého prodejce luxusního zboží SSENSE,se totiž okamžitě vyprodal a už je nedostupný. Silonky vyvolaly rozruch i na sociálních sítích. Někteří uživatelé tvrdí, že se jejich použité a zničené punčošky doma nijak neliší od těch s astronomickou cenovkou od Gucciho.

Domů
Sdílet
Diskuse