Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. listopadu 2020 21:22
Čas čtení 0:48
Viktor Kniš

Každý rok jim na kontě přibude šestimístná částka, ale jsou s fanoušky a nikdy se nezmění. Toto je comeback Separa a Pil Cho

HUDBA
Uložit Uložené

Po dlouhých pěti letech přichází spolupráce dvou stabilních pilířů scény, které spojil Special Beatz na svém druhém producentském projektu s názvem No Cap.

Separ a Pil C se po letech spojili, aby po Vidím jak ich j**e a DOTOKEDYDAL vydali další klubovou hymnu. Její jedinou chybou je, že ji nebudeš moci slyšet živě ještě minimálně pár týdnů až měsíců. Užít si však můžeš alespoň videoklip, jehož záběry se dostaly až na titulky slovenských bulvárních plátků. Separ však i dnes potvrdil, že přítelkyni nemá, ani se po ní neohlíží.

Ženy do rapových videoklipů obsazují režiséři dlouhodobě a výjimkou není ani Danpingdon. Samozřejmě, v tomto případě hrají hlavní roli i stoeurovky. Pokud se ti je podaří spočítat, pošleme ti dárek.

Doporučeno
Jmění v hodnotě 400 milionů dolarů, odpuštěná nevěra a 23 cen Grammy aneb cesta Beyoncé na vrchol popu Jmění v hodnotě 400 milionů dolarů, odpuštěná nevěra a 23 cen Grammy aneb cesta Beyoncé na vrchol popu 27. října 2020 19:40
Domů
Sdílet
Diskuse