Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. prosince 2020 18:52
Čas čtení 1:09
Tímea Krauszová

Miley Cyrus tvrdí, že měla během lockdownu hodně sexu přes FaceTime

HUDBA DUA LIPA
Uložit Uložené

Miley se nikdy za svou sexualitu nestyděla.

Bývalá Disney hvězda a zpěvačka Miley Cyrus prozradila, že během lockdownu měla spoustu online sexu. Využívala k tomu aplikaci FaceTime, přes kterou si udržovala aktivní sexuální život. „Toto období bylo opravdu velmi zajímavé a jakékoliv randění či poznávání nových lidí bylo výzvou,“ řekla během rozhovoru v The Howard Stern Show. „Mám hodně FaceTime sexu, je to ten nejbezpečnější sex. Nenakazím se covidem,“ zavtipkovala.

Doporučeno
Jaký trend přinesl Yzomandias letos? Našli jsme ho na desce Prozyum (Recenze) Jaký trend přinesl Yzomandias letos? Našli jsme ho na desce Prozyum (Recenze) 2. prosince 2020 17:37

Při sexu chce být odpovědná, na pohlaví partnerů jí nezáleží

„Určitě nebudu dělat nic, co je nezodpovědné vůči mně nebo vůči jiným. Je k smíchu, že někteří lidé neudělají vše proto, aby byl ten druhý v bezpečí,“ otevřela se zpěvačka během rozhovoru. Dodala, že miluje lidi a nezáleží jí na tom, jaké mají pohlaví. „Právě teď mám sice chuť spíše na muže, ale jsem pro každou srandu, opravdu.“

Online sex se během pandemie opravdu dostal do popředí, nejen mezi celebritami. Přečti si, na co je však podle expertů třeba si dávat pozor.

Doporučeno
Šéf Oktagonu Ondřej Novotný: Bitva Vémola vs. Mikulášek bude nejsledovanější zápas roku 2020 (Rozhovor) Šéf Oktagonu Ondřej Novotný: Bitva Vémola vs. Mikulášek bude nejsledovanější zápas roku 2020 (Rozhovor) 3. prosince 2020 16:40

Moderátor Stern se nemohl nezeptat na nový videoklip s Dua Lipou. Dvě šarmantní zpěvačky se v něm osahávají a olizují a podle slov Sterna „to vypadalo, že měly naplno sex“. Miley řekla, že nic takového se nestalo, ale myšlenka sexu s Dua Lipou jí vůbec nepřekážela. Má ji však ráda, zná ji příliš dobře a v tomto směru o ní nesní.

„Ale jednoznačně se ráda tvářím, že jsme spolu spaly, protože díky tomu má naše video hodně zhlédnutí. Takže jde jen o klasickou manipulaci v popkultuře,“ přiznala. Po delším uvažování nakonec dodala, že přibližně na 5 % by si to se svou, podle jejích slov blízkou kámoškou, nakonec rozdala.

Miley Cyrus nedávno vydala nové album s názvem Plastic Hearts, které bude velkým návratem mezi popové hvězdy po čtyřech letech. Je však zpět se vší okázalostí, na kterou jsme byli zvyklí.

Domů
Sdílet
Diskuse